plaat

Informatie over het GLB en de ANV Noorderpark


Het bestuur van de agrarische natuurvereniging heeft een werkgroep in het leven geroepen om zich te verdiepen in het GLB en de consequenties daarvan voor het Noorderpark.
De werkgroep bestaat uit Hein Pasman(voorzitter), Conniy Clazing, Veroniek Clerx, Rijk van Oostenbrugge, Teus Spelt, Henk Westhoek.
Heeft u vragen over GLB stuur dan een mailtje naar info@anvnoorderpark.nl   Leden van de werkgroep proberen dan uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Via de mail worden aan onze leden, waarvan wij het e-mail adres hebben, de Themanummers Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (opgesteld door Veelzijdig Boerenland) doorgestuurd. In deze themanummers wordt duidelijk beschreven wat het nieuwe GLB inhoudt.
Bovendien is er een aantal websites interessant om te volgen, bijv. www.toekomstglb.nl en http://www.glbcheck.nl.
Onderstaande links geven veel informatie over het GLB zoals zich dat aan het ontwikkelen is en de rol die de collectieven daarin zulen spelen toegespitst op het Noorderpark.

De ANV Noorderpark heeft op 25 september 2013 een informatiebijeenkomst georganiseerd voor leden en geinteresseerde boeren over het GLB en het Noorderparkgebied.
Hieronder informatie over de voorbereiding en verslag over de bijeenkomst zelf

Antwoorden op een aantal vragen over het GLB en de ANV Noorderpark
Subsidies Agrarisch natuurbeheer (31-03-2015)

 

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m